Омлет із ковбасою і сиром у болгарському перці: рецепт ефектного сніданку
Cегодня в 08:29
Коли звичайний омлет і яєчня набридли, приготуйте цю просту, незвичну страву з яєць, ковбаси та сиру в болгарському перці.
Він запікається в духовці й виходить легким із тягучою скоринкою з сиру.
Інгредієнти
- перець болгарський
- 3 шт.
- яйця курячі
- 3 шт.
- ковбаса
- 3 скибочки
- сир моцарела
- 100 г
- помідор
- 1 шт.
- перець чорний мелений
- сіль
- зелень петрушки
-
Перець болгарський розріжте навпіл, очистьте від плодоніжки та насіння.
-
Ковбасу та помідор наріжте дрібними кубиками.
-
Сир натріть на велику тертку.
-
Петрушку промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
-
У мисці збийте яйця віничком, додайте ковбасу, помідор, перець чорний мелений, зелень, сіль і перемішайте.
-
У форму для запікання налийте трохи води, потім нафаршуйте половинки перців сумішшю для омлету і посипте сиром.
-
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.
Поради:
-
Ковбасу і сир використовуйте будь-які.
-
Замість ковбаси можна використовувати м'ясо.
Джерело: ТСН
Загрузка...






