Найкраща святкова закуска, яку з'їдають першою: готується максимально легко
Ніжний шпинатний рулет із червоною рибою стане новим кулінарним фаворитом. Яскрава страва поєднує користь зелені та солоної риби, а простий рецепт дозволяє приготувати її навіть за браку часу.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Рецепт шпинатного рулету з рибою
Інгредієнти:
- шпинат - 80 г
- сьомга слабосолена - 200 г
- крем сир - 180 г
- яйця - 3 шт.
- борошно - 60 г
- приправа для риби - 1 ч.л
- сіль та перець - до смаку
Спосіб приготування
В миску до шпинату додайте жовток, спеції та збийте блендером. Далі до маси всипте борошно та вінчиком перемішайте. Ще додайте приправу для риби.
В ємність до білка додайте спеції та збийте ретельно вінчиком до пишної маси. Все разом з'єднайте і перемішайте.
Рецепт смачної закуски з рибою (фото: кадр з відео)
Застеліть деко пергаментом та вилийте масу та рівномірно розрівняйте. Випікайте при 180 градусах 10-15 хв.
Рибу наріжте тоненькими слайсами. Корж змажте крем-сиром, викладіть рибу і закрутіть у рулет.
Приготування смачного рулету з рибою (фото: кадр з відео)
Смачний рулет, який готується дуже легко, готовий і його можна подавати на стіл.






