Найкраща святкова закуска, яку з'їдають першою: готується максимально легко

Найкраща святкова закуска, яку з'їдають першою: готується максимально легко

Ніжний шпинатний рулет із червоною рибою стане новим кулінарним фаворитом. Яскрава страва поєднує користь зелені та солоної риби, а простий рецепт дозволяє приготувати її навіть за браку часу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.

Рецепт шпинатного рулету з рибою

Інгредієнти:

  • шпинат - 80 г
  • сьомга слабосолена - 200 г
  • крем сир - 180 г
  • яйця - 3 шт.
  • борошно - 60 г
  • приправа для риби - 1 ч.л
  • сіль та перець - до смаку

Спосіб приготування

 

В миску до шпинату додайте жовток, спеції та збийте блендером. Далі до маси всипте борошно та вінчиком перемішайте. Ще додайте приправу для риби.

В ємність до білка додайте спеції та збийте ретельно вінчиком до пишної маси. Все разом з'єднайте і перемішайте.

Найкраща святкова закуска, яку з'їдають першою: готується максимально легкоРецепт смачної закуски з рибою (фото: кадр з відео)

Застеліть деко пергаментом та вилийте масу та рівномірно розрівняйте. Випікайте при 180 градусах 10-15 хв.

Рибу наріжте тоненькими слайсами. Корж змажте крем-сиром, викладіть рибу і закрутіть у рулет.

Найкраща святкова закуска, яку з'їдають першою: готується максимально легкоПриготування смачного рулету з рибою (фото: кадр з відео)

Смачний рулет, який готується дуже легко, готовий і його можна подавати на стіл.



Загрузка...