Печиво «Вишні під снігом»: ідеально до зимових чаювань

Печиво «Вишні під снігом»: ідеально до зимових чаювань

Взимку така насолода випити гарячого міцного чаю з духм'яним домашнім печивом. Ця випічка така смачна, що просто гріх не поділитись рецептом. Печиво легке та швидкий у приготуванні, що досить важливо у наших реаліях, ділиться кулінарка Лілія Мацько.

Складники:

  • 400 г борошна
  • 2 ст. л. цукру
  • Ванільний цукор
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 150 г масла
  • 3 яйця
  • Вишні, цукор-пудра, може бути ще готова макова маса

Приготування:

З'єднати всі сухі складники, перемішати, додати масло кімнатної температури, перетерти у крихту. Додати яйця і замісити тісто. 

Розділити на три частини. Розкачуємо частину тіста у прямокутник, товщиною 7−8 міліметрів, ближче до краю викладаємо вишні, тісто згорнути в рулет і порізати на шматочки. Розмір шматочків обираєте самі.

Дві частини тіста зробила з вишнею, третю частину тіста ще намазала маковою масою і на край поклала вишні, також скрутила у рулет та порізала.

Випікати 20−25 хвилин при 180 градусах до зарум'янення. Орієнтуєтесь по своїй духовці. Готове печиво посипати цукровою пудрою.

Джерело: fakty.ua

 



Загрузка...