Салат “Осінь”, який переплюнув “Олівʼє” та “Шубу”: першим зникне з новорічного столу
Якщо ви шукаєте простий у приготуванні салат із надзвичайним смаком, “Осінь” — ідеальний вибір. Забудьте про звичне “Олівʼє”, “Мімозу” чи “Оселедець під шубою”: цей салат, хоч і легкий у приготуванні, дарує бездоганний смаковий баланс і гармонійно доповнює будь-яку трапезу. А рецептом поділилися на сайті “Добрі новини”.
Інгредієнти
Процес приготування:
-
Варену курячу грудку можна нарізати акуратними кубиками або розділити на ніжні волокна. Моркву та огірки ріжемо кубиком, а часник подрібнюємо ножем із дрібкою солі або пропускаємо через прес для більш виразного аромату. Варені яйця найзручніше нарізати за допомогою яйцерізки, щоб отримати рівні та акуратні шматочки. Всі інгредієнти складаємо в одну велику миску.
-
Фінальний штрих – свіжість і аромат: додаємо дрібно порізаний кріп і трохи чорного перцю. Якщо кріп вам не до смаку, можна замінити його петрушкою, але саме кріп найгармонійніше підкреслює смак салату. Заправляємо майонезом.
Смачного!






