Яблучне печиво до чаю: дуже просто і дуже смачно
Cегодня в 15:18
Традиційно восени господарки готують пироги та десерти із сезонними фруктами та овочами, зокрема, з гарбузом. З ним можна приготувати, наприклад, гарбузовий чізкейк, який не потребує випічки.
А на сторінці фудблогерки Діани Куликовської міститься простий рецепт яблучного печива до чаю.
Інгредінти:
- Сир кисломолочний — 400 г;
- Масло вершкове — 100 г;
- Яйця — 2 шт.;
- Цукор — 100 г;
- Сіль — дрібка;
- Борошно — 350 г;
- Розпушувач -10 г;
- Яблука — 3 шт.;
- Цукор ¾ ст. л.;
- Кориця — 15 г.
Приготування:
- Змішати сир, яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати.
- Додати нарізані дрібними кубиками яблука, борошно та розпушувач. Замісити тісто.
- Сформувати кульки, обваляти їй у суміші кориці та цукру та викласти на деко, трохи приплюснувши.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45−50 хвилин.
- Джерело: fakty.ua
Загрузка...






