Яблучне печиво до чаю: дуже просто і дуже смачно

Яблучне печиво до чаю: дуже просто і дуже смачно

Традиційно восени господарки готують пироги та десерти із сезонними фруктами та овочами, зокрема, з гарбузом. З ним можна приготувати, наприклад, гарбузовий чізкейк, який не потребує випічки.

А на сторінці фудблогерки Діани Куликовської міститься простий рецепт яблучного печива до чаю.

Інгредінти:

  • Сир кисломолочний — 400 г;
  • Масло вершкове — 100 г;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Цукор — 100 г;
  • Сіль — дрібка;
  • Борошно — 350 г;
  • Розпушувач -10 г;
  • Яблука — 3 шт.;
  • Цукор ¾ ст. л.;
  • Кориця — 15 г.

Приготування: 

  • Змішати сир, яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати.
  • Додати нарізані дрібними кубиками яблука, борошно та розпушувач. Замісити тісто.
  • Сформувати кульки, обваляти їй у суміші кориці та цукру та викласти на деко, трохи приплюснувши.
  • Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45−50 хвилин.
  • Джерело: fakty.ua


Загрузка...