Мандаринове тірамісу всього за 10 хв: ідеальний десерт для зимових свят

Мандаринове тірамісу всього за 10 хв: ідеальний десерт для зимових свят

Мандариновий тірамісу - це сезонна варіація класичного італійського десерту з додаванням мандаринового соку. Рецепт дозволяє приготувати ароматний десерт всього за 10 хв.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерка Алекса Міля.

Мандаринове тірамісу: легкий рецепт

Знадобляться такі інгредієнти:

  • вершки - 300 г (33-36 %)
  • маскарпоне - 250 г
  • цукрова пудра - 50 г
  • мандарини - 400 г і 1-2 шт. для декору
  • печиво "Савоярді" - 200 г

Загальний час приготування - 10 хв та залишити на ніч в холодильнику. У 100 г - калорій - 303, білка - 3,7 г, жирів - 19,4 та вуглеводів - 27,3 г.

Спосіб приготування

Очистіть мандаринки і перебийте блендером в пюре. Через сито процідіть сік. Влийте в тарілку вершки і міксером збийте до м’якого крему, приблизно 4-6 хв.

Додайте пудру і маскарпоне і все міксером перемішайте на невеликих обертах - перевірте на смак чи достатньо солодко.

Печиво вмочіть у сік і викладіть в форму шар із печива. Далі змастіть кремом і так два шари. Поставте на ніч в холодильник і готово.

Перед подачею прикрасіть дольками мандарину.



Загрузка...