Мандаринове тірамісу всього за 10 хв: ідеальний десерт для зимових свят
Мандариновий тірамісу - це сезонна варіація класичного італійського десерту з додаванням мандаринового соку. Рецепт дозволяє приготувати ароматний десерт всього за 10 хв.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогерка Алекса Міля.
Мандаринове тірамісу: легкий рецепт
Знадобляться такі інгредієнти:
- вершки - 300 г (33-36 %)
- маскарпоне - 250 г
- цукрова пудра - 50 г
- мандарини - 400 г і 1-2 шт. для декору
- печиво "Савоярді" - 200 г
Загальний час приготування - 10 хв та залишити на ніч в холодильнику. У 100 г - калорій - 303, білка - 3,7 г, жирів - 19,4 та вуглеводів - 27,3 г.
Спосіб приготування
Очистіть мандаринки і перебийте блендером в пюре. Через сито процідіть сік. Влийте в тарілку вершки і міксером збийте до м’якого крему, приблизно 4-6 хв.
Додайте пудру і маскарпоне і все міксером перемішайте на невеликих обертах - перевірте на смак чи достатньо солодко.
Печиво вмочіть у сік і викладіть в форму шар із печива. Далі змастіть кремом і так два шари. Поставте на ніч в холодильник і готово.
Перед подачею прикрасіть дольками мандарину.






