Рецепт вівсянки, яку захочеться готувати щодня
Якщо не уявляєте свій початок дня без вівсянки, відкрийте нові смаки каші з карамелізованим бананом та фундуком.
Лише кілька простих кроків і у вас на столі тепла, ароматна та поживна страва, що заряджає енергією на увесь день.
Переможниця Мастершеф Ангеліна Бурик поділиласярецептом вівсянки, яку любить найбільше.
Вівсянка з карамелізованим бананом та фундуком
Інгредієнти:
плющена вівсяна крупа - 50 грам
вода - 75 грам
рослинне молоко - 75 грам
сіль - дрібка
банан - 1 шт
цукор - 2 ст.л.
Як приготувати
Вівсянку заливаємо водою та рослинним молоком, солимо та ставимо на вогонь.
Після того, як вівсянка закипить - зменшуємо вогонь та варимо 10 хвилин.
Половину банану розминаємо виделкою, додаємо до вівсянки та варимо до готовності.
Цукор висипаємо на сковорідку та розтоплюємо карамель.
Викладаємо четвертинки банана та карамелізуємо з двох сторін до золотого кольору.
Викладаємо банани на вівсянку та посипаємо подрібненим фундуком.
Джерело: gazeta






