Рецепт вівсянки, яку захочеться готувати щодня

Рецепт вівсянки, яку захочеться готувати щодня

Якщо не уявляєте свій початок дня без вівсянки, відкрийте нові смаки каші з карамелізованим бананом та фундуком.

Лише кілька простих кроків і у вас на столі тепла, ароматна та поживна страва, що заряджає енергією на увесь день.

Переможниця Мастершеф Ангеліна Бурик поділиласярецептом вівсянки, яку любить найбільше.

Вівсянка з карамелізованим бананом та фундуком

Інгредієнти:

плющена вівсяна крупа - 50 грам

вода - 75 грам

рослинне молоко - 75 грам

сіль - дрібка

банан - 1 шт

цукор - 2 ст.л.

Як приготувати

Вівсянку заливаємо водою та рослинним молоком, солимо та ставимо на вогонь.

Після того, як вівсянка закипить - зменшуємо вогонь та варимо 10 хвилин.

Половину банану розминаємо виделкою, додаємо до вівсянки та варимо до готовності.

Цукор висипаємо на сковорідку та розтоплюємо карамель.

Викладаємо четвертинки банана та карамелізуємо з двох сторін до золотого кольору.

Викладаємо банани на вівсянку та посипаємо подрібненим фундуком.

Джерело: gazeta



Загрузка...