Печиво з гарбузом і горіхами: простий рецепт

Печиво з гарбузом і горіхами: простий рецепт

Гарбуз у випічці зовсім не відчувається і сподобається навіть тим, хто не дуже його любить.

Інгредієнти

гарбуз запечений200 г
борошно пшеничне300–350 г
молоко100 мл
цукор40 г
масло вершкове30 г
розпушувач2 ч. л.
горіхи волоські50 г
кориця0,5 ч. л.
  1. Гарбуз очистьте від шкірки, наріжте на шматочки. Викладіть на деко і запечіть у заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 15-20 хвилин, потім виделкою розімніть його до стану пюре.

  2. Горіхи подрібніть.

  3. У миску просійте борошно з розпушувачем, додайте гарбуз, розм'якшене вершкове масло, цукор, горіхи, корицю, сіль, влийте молоко і замісіть м'яке тісто, що трохи прилипає до рук.

  4. На робочу поверхню викладіть тісто, присипте його злегка борошном, розкачайте його завтовшки близько одного сантиметра, наріжте на трикутники і викладіть на деко, застелене пергаментом.

  5. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин до золотистого кольору.

Поради:

  • У процесі замішування підсипайте борошно частинами, щоб тісто не вийшло занадто щільним.

  • Джерело: tsn.ua


Загрузка...