Печиво з гарбузом і горіхами: простий рецепт
Гарбуз у випічці зовсім не відчувається і сподобається навіть тим, хто не дуже його любить.
Інгредієнти
-
Гарбуз очистьте від шкірки, наріжте на шматочки. Викладіть на деко і запечіть у заздалегідь розігрітій духовці до 200 градусів 15-20 хвилин, потім виделкою розімніть його до стану пюре.
-
Горіхи подрібніть.
-
У миску просійте борошно з розпушувачем, додайте гарбуз, розм'якшене вершкове масло, цукор, горіхи, корицю, сіль, влийте молоко і замісіть м'яке тісто, що трохи прилипає до рук.
-
На робочу поверхню викладіть тісто, присипте його злегка борошном, розкачайте його завтовшки близько одного сантиметра, наріжте на трикутники і викладіть на деко, застелене пергаментом.
-
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 25-30 хвилин до золотистого кольору.
Поради:
-
У процесі замішування підсипайте борошно частинами, щоб тісто не вийшло занадто щільним.
- Джерело: tsn.ua






