Медовий рулет із яблуками: простий рецепт оригінальної випічки
Ніжний медовий бісквіт чудово поєднується з яблуками.
Інгредієнти:
-
борошно пшеничне — 200 г;
-
яйця курячі — 3 шт.;
-
цукор — 80 г;
-
вершкове масло — 100 г;
-
мед — 2 ст л.;
-
сода — 0,5 ч. л.;
-
сіль — дрібка.
Для начинки:
-
яблука — 4 шт.;
-
цукор — 2 ст л.
Приготування:
-
У каструльку викладіть мед, соду, поставте на слабкий вогонь і нагрівайте, постійно перемішуючи, до бурштинового кольору. Трохи остудіть.
-
У мисці з’єднайте яйця, цукор, сіль, перемішайте і збийте віничком, додайте розтоплене вершкове масло, потім влийте медову масу, додайте борошно і перемішайте.
-
Яблука помийте, почистьте, видаліть серцевину, натріть на велику тертку, додайте цукор, перемішайте і викладіть рівномірним шаром на деко, застелене пергаментним папером, і залийте тістом.
-
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 18-20 хвилин.
-
Готовий корж накрийте листом пергаменту й акуратно переверніть. Пергамент зніміть і скрутіть корж у рулет. Загорніть рулет у цей лист пергаменту та накрийте рушником до охолодження.
Поради:
-
За бажанням можна додати корицю.






