Медовий рулет із яблуками: простий рецепт оригінальної випічки

Медовий рулет із яблуками: простий рецепт оригінальної випічки

Ніжний медовий бісквіт чудово поєднується з яблуками.

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне — 200 г;

  • яйця курячі — 3 шт.;

  • цукор — 80 г;

  • вершкове масло — 100 г;

  • мед — 2 ст л.;

  • сода — 0,5 ч. л.;

  • сіль — дрібка.

Для начинки:

  • яблука — 4 шт.;

  • цукор — 2 ст л.

Приготування:

  1. У каструльку викладіть мед, соду, поставте на слабкий вогонь і нагрівайте, постійно перемішуючи, до бурштинового кольору. Трохи остудіть.

  2. У мисці з’єднайте яйця, цукор, сіль, перемішайте і збийте віничком, додайте розтоплене вершкове масло, потім влийте медову масу, додайте борошно і перемішайте.

  3. Яблука помийте, почистьте, видаліть серцевину, натріть на велику тертку, додайте цукор, перемішайте і викладіть рівномірним шаром на деко, застелене пергаментним папером, і залийте тістом.

  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 18-20 хвилин.

  5. Готовий корж накрийте листом пергаменту й акуратно переверніть. Пергамент зніміть і скрутіть корж у рулет. Загорніть рулет у цей лист пергаменту та накрийте рушником до охолодження.

Поради:

  • За бажанням можна додати корицю.



Загрузка...