Пончики з курячої печінки: смачно так, що не відірватися

Пончики з курячої печінки: смачно так, що не відірватися

Пончики бувають не лише солодкі, а й із сочевиці та навіть із курячої печінки. Печінкові пончики — це так смачно! А готувати їх дуже просто та легко. Напевно, такої смакоти ви ніколи не куштували. І це тим більше привід їх приготувати.

Подавайте естетично. Нова страва — це завжди справжнє свято. Вчіть кулінарному мистецтву дітей. Вони, коли виростуть, будуть вам вдячні. Адже домашня їжа смачна, корисна та досить бюджетна, якщо порівнювати з ресторанною.

Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» рецептом, який варто взяти на замітку.

Пончики з курячої печінки

Пончики з курячої печінки

  • 250 г курячої печінки
  • 1 яйце
  • Сіль
  • Перець
  • Приблизно 40 г пшеничного борошна

Печінку промити та прочистити. Додаємо яйце, сіль, улюблені спеції та борошно та пропускаємо через блендер. Тісто має бути такою густоти, як на оладки. 

Смажити пончики можна в сковороді в олії або готувати у вафельниці.

І смачного вам та вашим близьким!

Джерело: fakty.ua



Загрузка...