Незвичайний осінній смаколик з хурмою: смачно й просто

Незвичайний осінній смаколик з хурмою: смачно й просто

Хурма — один з гастрономічних символів осені. Її яскравий колір — колір оптимізму. Додавайте хурму до фруктових салатів — це дуже смачно. Вона чудово може поєднуватися із сиром. І якщо ви ще не куштували таку комбінацію, не варто відкладати.

Експериментуючи з продуктами на кухні, ми їх пізнаємо. Іноді результати експериментів настільки вдалі, що ми отримуємо страви, які стають нашими улюбленими.

Кулінарка Елла Іванова поділилася з читачами «ФАКТІВ» незвичайним рецептом, втілити який можна легко й просто.

Осінній смаколик з хурмою

1 головка сиру з білою пліснявою 

1−2 хурми

1 столова ложка джему

Лаваш 

1 столова ложка оливкової олії

Мед

У голівці сиру з білою пліснявою зробити надрізи. Помістити її у форму для запікання, поруч виклавши кільця хурму та трубочки з лаваша, попередньо змоченого водою. На сир помістити джем. Все збризкати оливковою олією. Запікати за температури 180 градусів до м'якості сиру. Під час подачі полити медом.

І смачного!

Джерело: fakty.ua

 



Загрузка...