Омлет із ковбасою і сиром у болгарському перці: рецепт ефектного сніданку

Омлет із ковбасою і сиром у болгарському перці: рецепт ефектного сніданку

Він запікається в духовці й виходить легким із тягучою скоринкою з сиру.

Інгредієнти

перець болгарський3 шт.
яйця курячі3 шт.
ковбаса3 скибочки
сир моцарела100 г
помідор1 шт.
перець чорний мелений
сіль
зелень петрушки
  1. Перець болгарський розріжте навпіл, очистьте від плодоніжки та насіння.

  2. Ковбасу та помідор наріжте дрібними кубиками.

  3. Сир натріть на велику тертку.

  4. Петрушку промийте під проточною водою, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.

  5. У мисці збийте яйця віничком, додайте ковбасу, помідор, перець чорний мелений, зелень, сіль і перемішайте.

  6. У форму для запікання налийте трохи води, потім нафаршуйте половинки перців сумішшю для омлету і посипте сиром.

  7. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 15 хвилин.

Поради:

  • Ковбасу і сир використовуйте будь-які.

  • Замість ковбаси можна використовувати м'ясо.



Загрузка...