Печиво «Гусячі лапки»: смачний спогад з дитинства
Ніжне та розсипчасте печиво зі звичайних продуктів. Воно виходить дуже смачним, м'яким усередині та з хрусткою скоринкою зовні. Готувати смаколик легко та просто, спробуйте зробити це з дітьми. Це чудова солодка випічка для чаювання, ділиться кулінарка Наталія Пелех.
500 г кисломолочного сиру
200 г вершкового масла
300 г борошна
1 ч. л. розпушувача
ванільний цукор
дрібка солі
2 жовтки
цукор для обвалювання (коричневий, можна білий)
Приготування
Холодне масло перетерти з борошном, додати решту інгредієнтів, замісити тісто, завернути в харчову плівку й залишити відпочити на 1 годину в холодильнику. Кружальця обваляти з однієї сторони в цукрі, скласти навпіл, знову обваляти з однієї сторони, скласти вчетверо і знову обваляти з однієї сторони. Скласти на деко сухенькою стороною донизу. Випікати 20 хвилин за температури 180 градусів.