Перлова каша з фаршем та овочами: рецепт ситної страви нашвидкуруч
Страва виходить ситною і поживною, а для того, щоб перлова каша вийшла соковитою, а не сухою, додайте до неї обсмажений фарш та овочі.
Інгредієнти
-
Перлову крупу залийте холодною водою і залиште на 8–12 годин. Воду злийте, промийте.
-
До каструлі налийте чисту воду, посоліть, доведіть до кипіння, всипте крупу і варіть на помірному вогні близько 50 хвилин.
-
Цибулю, моркву та часник очистьте.
-
Цибулю наріжте дрібними кубиками, моркву кружечками, часник подрібніть.
-
Помідор наріжте невеликими кубиками.
-
Зелень промийте, обсушіть паперовим рушником і дрібно наріжте.
-
На сковороді розігрійте олію, викладіть цибулю, моркву та обсмажте до м’якості, потім додайте томатну пасту, свинячий фарш, перемішайте та смажте ще 5 хвилин.
-
Додайте помідор, часник, чорний мелений перець, сіль, перемішайте, викладіть перлову крупу, ще раз перемішайте і тушкуйте під закритою кришкою 20–25 хвилин.
-
Під час подавання посипте зеленню.
Поради:
-
Фарш використовуйте будь-який.