Смачний буряк по-корейськи: рецепт пікантного салату за 15 хвилин

Смачний буряк по-корейськи: рецепт пікантного салату за 15 хвилин

Яскравий салат із буряка по-корейськи стане улюбленцем на святковому столі. Готується він всього 15 хв, поєднує пікантність спецій і солодкувату ніжність буряка, створюючи ідеальний баланс смаку.

Про це повідомляє посилання на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.

Буряк по-корейськи: легкий рецепт

Інгредієнти:

  • буряк - 1 кг
  • сіль - пів ст.л
  • цибуля - 1 шт.
  • петрушка - 10 г
  • часник - 4 зубчики
  • копчена паприка - 1 ч.л
  • коріандр - 1 ч.л
  • цукор - 2 ст.л
  • яблучний оцет - 3 ст.л

Спосіб приготування

Буряк натріть на тертці, додайте сіль і ретельно перемішайте. Накрийте мискою та поставте зверху каструлю з водою, щоб буряк пустив сік.

Почистіть цибулю та наріжте півкільцями. Розігрійте сковорідку і вкиньте смажитись цибулю до золотистого кольору. Сюди додайте паприку, коріандр, подрібнений часник та петрушку.

Смачний буряк по-корейськи: рецепт пікантного салату за 15 хвилинПриготування салату з буряка (фото: кадр з відео)

З буряка злийте зайву рідину і вкиньте підсмажену заправку. Додайте до салату цукор, яблучний оцет і ретельно перемішайте.

Смачний буряк по-корейськи: рецепт пікантного салату за 15 хвилинРецепт смачного буряка по-корейськи (фото: кадр з відео)

Джерело: www.rbc.ua



Загрузка...