Смачний буряк по-корейськи: рецепт пікантного салату за 15 хвилин
Яскравий салат із буряка по-корейськи стане улюбленцем на святковому столі. Готується він всього 15 хв, поєднує пікантність спецій і солодкувату ніжність буряка, створюючи ідеальний баланс смаку.
Про це повідомляє посилання на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Буряк по-корейськи: легкий рецепт
Інгредієнти:
- буряк - 1 кг
- сіль - пів ст.л
- цибуля - 1 шт.
- петрушка - 10 г
- часник - 4 зубчики
- копчена паприка - 1 ч.л
- коріандр - 1 ч.л
- цукор - 2 ст.л
- яблучний оцет - 3 ст.л
Спосіб приготування
Буряк натріть на тертці, додайте сіль і ретельно перемішайте. Накрийте мискою та поставте зверху каструлю з водою, щоб буряк пустив сік.
Почистіть цибулю та наріжте півкільцями. Розігрійте сковорідку і вкиньте смажитись цибулю до золотистого кольору. Сюди додайте паприку, коріандр, подрібнений часник та петрушку.
Приготування салату з буряка (фото: кадр з відео)
З буряка злийте зайву рідину і вкиньте підсмажену заправку. Додайте до салату цукор, яблучний оцет і ретельно перемішайте.
Рецепт смачного буряка по-корейськи (фото: кадр з відео)