Легендарні булочки сінабони: легкий рецепт ніжної випічки

Легендарні булочки сінабони: легкий рецепт ніжної випічки

Сінабони - це популярні булочки з корицею та кремовою глазур’ю, що стали кулінарним символом випічки. Цей рецепт допоможе приготувати білочки, які будуть смачніші, ніж у кав'ярні.

Про це повідомляє посилання на YouTube-канал фудблогерки Катерини Тарасенко.

Рецепт смачних сінабонів

Інгредієнти:

  • дріжджі - 10 г
  • цукор - 30 г
  • яйця - 1 шт.
  • молоко - 160 мл
  • борошно пшеничне - 300-320 г
  • сіль - 6 г
  • масло вершкове - 30 г

Для начинки потрібно:

  • цукор - 170 г
  • масло - 50 г
  • кориця - 1 ч.л
  • маскарпоне - 200 г
  • сік лимона - 1 ст.л

Спосіб приготування

До дріжджів в миску додайте цукор, яйце, молоко та ретельно перемішайте. Після цього всипте борошно та сіль. Далі вмішайте у місто масло.

Залиште тісто на 1 год, щоб воно збільшилось.

Для начинки в миску додайте цукор, масло, корицю та перемішайте. Тісто розкачайте і рівномірно нанесіть начинку. Після цього скрутіть його.

Легендарні булочки сінабони: легкий рецепт ніжної випічкиПриготування смачних сінабонів (фото: кадр з відео)

Розрізайте сінабони ниткою і викладіть на деко.

Легендарні булочки сінабони: легкий рецепт ніжної випічкиПриготування сінабонів (фото: кадр з відео)

Залиште на 35 хв в теплому місці, щоб тісто підійшло. Для крему в мисці збийте 100 г цукру, маскарпоне та лимонний сік.

Випікайте при 160 градусах 35 хв. Вкінці зверху змастіть сінабони кремом і можна їсти.

Легендарні булочки сінабони: легкий рецепт ніжної випічкиРецепт смачних сінабонів (фото: кадр з відео)

Джерело: www.rbc.ua



Загрузка...