Легендарні булочки сінабони: легкий рецепт ніжної випічки
Сінабони - це популярні булочки з корицею та кремовою глазур’ю, що стали кулінарним символом випічки. Цей рецепт допоможе приготувати білочки, які будуть смачніші, ніж у кав'ярні.
Про це повідомляє посилання на YouTube-канал фудблогерки Катерини Тарасенко.
Рецепт смачних сінабонів
Інгредієнти:
- дріжджі - 10 г
- цукор - 30 г
- яйця - 1 шт.
- молоко - 160 мл
- борошно пшеничне - 300-320 г
- сіль - 6 г
- масло вершкове - 30 г
Для начинки потрібно:
- цукор - 170 г
- масло - 50 г
- кориця - 1 ч.л
- маскарпоне - 200 г
- сік лимона - 1 ст.л
Спосіб приготування
До дріжджів в миску додайте цукор, яйце, молоко та ретельно перемішайте. Після цього всипте борошно та сіль. Далі вмішайте у місто масло.
Залиште тісто на 1 год, щоб воно збільшилось.
Для начинки в миску додайте цукор, масло, корицю та перемішайте. Тісто розкачайте і рівномірно нанесіть начинку. Після цього скрутіть його.
Приготування смачних сінабонів (фото: кадр з відео)
Розрізайте сінабони ниткою і викладіть на деко.
Приготування сінабонів (фото: кадр з відео)
Залиште на 35 хв в теплому місці, щоб тісто підійшло. Для крему в мисці збийте 100 г цукру, маскарпоне та лимонний сік.
Випікайте при 160 градусах 35 хв. Вкінці зверху змастіть сінабони кремом і можна їсти.
Рецепт смачних сінабонів (фото: кадр з відео)