Ніжний ананасовий десерт з легкою кислинкою: такого ви ще не їли

Ніжний ананасовий десерт з легкою кислинкою: такого ви ще не їли

Легкий у приготуванні ананасовий десерт подарує тропічну нотку, поєднуючи ніжність та освіжаючу кислинку. Не потребує багато інгредієнтів та зусиль.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Ксенія Радостіна.

Рецепт ніжного ананасового десерту

Інгредієнти:

  • ананас консервований - 1 банка (500 г)
  • грецький йогурт без добавок - 200 г
  • цукрова пудра - 100-200 г
  • желатин - 25 г
  • вода - 70 мл

Спосіб приготування

Ананас з соком потрібно збити блендером разом з йогуртом і цукровою пудрою.

Ніжний ананасовий десерт з легкою кислинкою: такого ви ще не їли

Приготування ананасового десерту (фото: кадр з відео)

Желатин залийте водою та залиште набухати. Після цього розтопіть у мікрохвильовці протягом 30 сек. Перелийте желатин до суміші і також збийте блендером.

Перелийте у склянки або будь-які креманки.

Ніжний ананасовий десерт з легкою кислинкою: такого ви ще не їли

Приготування ананасового десерту (фото: кадр з відео)

Поставте в холодильник для застигання на 1-2 години.

Ніжний ананасовий десерт з легкою кислинкою: такого ви ще не їли

Ніжний ананасовий десерт (фото: кадр з відео)



Загрузка...