Ніжний ананасовий десерт з легкою кислинкою: такого ви ще не їли
20 сентября в 13:47
Легкий у приготуванні ананасовий десерт подарує тропічну нотку, поєднуючи ніжність та освіжаючу кислинку. Не потребує багато інгредієнтів та зусиль.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Instagram-сторінку фудблогера Ксенія Радостіна.
Рецепт ніжного ананасового десерту
Інгредієнти:
- ананас консервований - 1 банка (500 г)
- грецький йогурт без добавок - 200 г
- цукрова пудра - 100-200 г
- желатин - 25 г
- вода - 70 мл
Спосіб приготування
Ананас з соком потрібно збити блендером разом з йогуртом і цукровою пудрою.
Приготування ананасового десерту (фото: кадр з відео)
Желатин залийте водою та залиште набухати. Після цього розтопіть у мікрохвильовці протягом 30 сек. Перелийте желатин до суміші і також збийте блендером.
Перелийте у склянки або будь-які креманки.
Приготування ананасового десерту (фото: кадр з відео)
Поставте в холодильник для застигання на 1-2 години.
Ніжний ананасовий десерт (фото: кадр з відео)
Загрузка...