Млинці зі сливами та кремом: як приготувати ніжний десерт на сніданок

Млинці зі сливами та кремом: як приготувати ніжний десерт на сніданок

Осінь дарує чудові можливості для кулінарних експериментів.

Млинці зі стиглими сливами та ніжною кремовою начинкою стануть ідеальним початком прохолодного дня. Ароматні, солодкувато-кислі й напрочуд ніжні подарують відчуття домашнього тепла з першого шматочка.

Млинці, зі сливами та кремовою начинкою

Інгредієнти

3 яйця

2-3 ст.л. цукру

450-500 мл молока (гарячого)

160 гр борошна

40 гр вершкового масла(або олії, але краще масла)

Як приготувати

Трохи збити яйця з цукром, додати половину борошна і замісити густе тісто, власне густе тісто не дозволить утворитись комочкам. Тепер третина гарячого молока, далі решта борошна і молока. В кінці - топлене вершкове масло(можна замінити на олію, але з маслом все ж краще).

Хочете товстіші - берете 450 мл молока, на тонші - 500-550, контролюйте консистенцію як зручно. І головне - смажити на середньо-високому вогні і швидко, так вони не всхонуть, у мене 1 млинець 60-70 секунд на пательні.

Сливова начинка:

80-100 гр цукру

30 гр масла

~400 гр слив

20 мл червоного сухого вина

Цукор розтопити на слабкому вогні, додати масло, всипати сливи, 2хв потримати, додати вино, ще 1 хв і вимкнути, повністю охолодити перед скручуванням млинців

Сирна начинка:

350 гр кисломолочного сиру

~70 гр 33% вершків

40 гр цукрової пудри

Просто збити блендером

Для соусу я просто поєднала сік який лишився зі слив з 33% вершками і отака смакота вийшла.

Джерело: gazeta



Загрузка...