Солодка насолода: рецепт яблучного рулету, який тане в роті

Солодка насолода: рецепт яблучного рулету, який тане в роті

Яблучний рулет - це швидкий у приготуванні десерт із доступних продуктів, який поєднує пухке тісто та соковиту фруктову начинку. Рецепт стане у пригоді як для святкового столу, так і для щоденного чаювання.

Про це повідомляє посилання на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.

Яблучний рулет: легкий рецепт

Інгредієнти:

  • яблука - 4-5 шт.
  • кориця - 0,5 ч.л
  • ванільний цукор - 1 ч.л
  • яйця - 4 шт.
  • сіль - щіпка
  • цукор - 200 г
  • борошно - 150 г
  • розпушувач - 1 ч.л
  • цукрова пудра - для присипки

Спосіб приготування

Яблука очистіть від шкірки та натріть на тертці. В миску додайте кориці, ванільний цукор та перемішайте.

Для тіста в миску вбийте яйця та збийте міксером 2-3 хв. Коли маса стане пишною, то всипте цукор, сіль та борошно. Збийте ще раз міксером і додайте розпушувач.

Солодка насолода: рецепт яблучного рулету, який тане в ротіТісто для рулету з яблук (фото: кадр з відео)

Застеліть деко пергаментом, викладіть начинку та залийте поверх тістом.

Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хв.

Солодка насолода: рецепт яблучного рулету, який тане в ротіЯблучний рулет (фото: кадр з відео)

Поки рулет ще гарячий, переверніть його, зніміть пергамент та скрутіть у рулет. За бажанням можна зверху присипати цукровою пудрою.

Солодка насолода: рецепт яблучного рулету, який тане в ротіРулет з яблуками (фото: кадр з відео)

Джерело: www.rbc.ua



Загрузка...