Солодка насолода: рецепт яблучного рулету, який тане в роті
Яблучний рулет - це швидкий у приготуванні десерт із доступних продуктів, який поєднує пухке тісто та соковиту фруктову начинку. Рецепт стане у пригоді як для святкового столу, так і для щоденного чаювання.
Про це повідомляє посилання на YouTube-канал українського кухаря Івана Янюка.
Яблучний рулет: легкий рецепт
Інгредієнти:
- яблука - 4-5 шт.
- кориця - 0,5 ч.л
- ванільний цукор - 1 ч.л
- яйця - 4 шт.
- сіль - щіпка
- цукор - 200 г
- борошно - 150 г
- розпушувач - 1 ч.л
- цукрова пудра - для присипки
Спосіб приготування
Яблука очистіть від шкірки та натріть на тертці. В миску додайте кориці, ванільний цукор та перемішайте.
Для тіста в миску вбийте яйця та збийте міксером 2-3 хв. Коли маса стане пишною, то всипте цукор, сіль та борошно. Збийте ще раз міксером і додайте розпушувач.
Тісто для рулету з яблук (фото: кадр з відео)
Застеліть деко пергаментом, викладіть начинку та залийте поверх тістом.
Поставте в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хв.
Яблучний рулет (фото: кадр з відео)
Поки рулет ще гарячий, переверніть його, зніміть пергамент та скрутіть у рулет. За бажанням можна зверху присипати цукровою пудрою.
Рулет з яблуками (фото: кадр з відео)