Сніданок-вайб №1: спробуйте яйця тамагоякі, як у Японії
Вам коли-небудь хотілося спробувати щось, що готують у фільмах? Ця ніжна і солодка яєчня - легенда японської кухні. Вона настільки легка і повітряна, що ви не повірите, як просто її приготувати.
Тамагоякі - це не просто омлет, а справжнє мистецтво. Його згортають у рулет. І кожен шар додає йому ніжність і особливий смак. Пропонуємо рецепт, який під силу кожному.
Рецепт: тамагоякі з овочами
Час приготування: 10 хв.
Порція: на 1 особу
Інгредієнти:
2 яйця
1 ч. л. соєвого соусу
1 ч. л. цукру (так, це не помилка!)
1 ст. л. води
1 ст. л. дрібно нарізаної моркви
1 ст. л. зеленої цибулі
олія для смаження
Приготування
Готуємо суміш: у мисці збийте яйця, додайте соєвий соус, цукор і воду. Добре перемішайте, але не збивайте занадто сильно. Додайте нарізані овочі.
Смажимо: розігрійте квадратну або круглу сковороду з невеликою кількістю олії. Вилийте тонкий шар яєчної суміші.
Скручуємо: коли яйця трохи схопляться, але ще будуть рідкими, скрутіть їх у рулет.
Продовжуємо: відсуньте рулет на край сковороди. Вилийте нову порцію суміші, піднявши рулет, щоб суміш затекла під нього. Смажте, а потім згорніть новий шар, обернувши його навколо першого рулету. Повторюйте, доки не закінчиться суміш.
Готово. Перекладіть рулет на дошку, наріжте порційними шматочками та насолоджуйтесь