Освіжаючий квас з чорнобривців: домашній рецепт
5 сентября в 10:33
Квас з чорнобривців - це напій з яскравим ароматом і природною кислинкою. Для приготування використовують свіжі або сушені квіти, воду та цукор.
Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Наталії Данилюк.
Кас з чорнобривців: легкий рецепт
Інгредієнти:
- чорнобривці - 30 штук
- цукор - 300 г
- лимонна кислота - 1 ст. л
- холодна вода - 3 л
Спосіб приготування
http://www.w3.org/2000/svg\' viewBox=\'-3 -3 106 106\'>');background-position:50% center;background-repeat:no-repeat;background-size:80% 80%;min-width:585px;min-height:329.062px">
В 3 л банку всипте цукор, лимонну кислоту та ретельно перемішайте. Після цього всипте чорнобривці.
Приготування квасу з чорнобривців (фото: кадр з відео)
Залийте настоюватись на 1 добу в теплому місці, накривши марлею. Для того, щоб напій збродив, поставте в холодильник на 1-2 дні.
Після цього можна насолоджуватись неймовірно смачним напоєм.
Загрузка...