Освіжаючий квас з чорнобривців: домашній рецепт

Освіжаючий квас з чорнобривців: домашній рецепт

Квас з чорнобривців - це напій з яскравим ароматом і природною кислинкою. Для приготування використовують свіжі або сушені квіти, воду та цукор.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на YouTube-канал фудблогерки Наталії Данилюк.

Кас з чорнобривців: легкий рецепт

Інгредієнти:

  • чорнобривці - 30 штук
  • цукор - 300 г
  • лимонна кислота - 1 ст. л
  • холодна вода - 3 л

Спосіб приготування

http://www.w3.org/2000/svg\' viewBox=\'-3 -3 106 106\'>');background-position:50% center;background-repeat:no-repeat;background-size:80% 80%;min-width:585px;min-height:329.062px">
 
 
 
 
 
 

В 3 л банку всипте цукор, лимонну кислоту та ретельно перемішайте. Після цього всипте чорнобривці.

Освіжаючий квас з чорнобривців: домашній рецептПриготування квасу з чорнобривців (фото: кадр з відео)

Залийте настоюватись на 1 добу в теплому місці, накривши марлею. Для того, щоб напій збродив, поставте в холодильник на 1-2 дні.

Після цього можна насолоджуватись неймовірно смачним напоєм.



Загрузка...