Рецепт брауні з кабачків: смак, який здивує
Кабачковий брауні - це десерт, у якому поєднуються користь овочів та класичний шоколадний смак. Завдяки кабачку тісто виходить вологим, пористим і менш калорійним, а приготувати його можна з простих інгредієнтів за лічені хвилини.
Про це повідомляє посилання на Instagram-сторінку фудблогерки Анастасії Станкевич.
Кабачкове брауні: легкий рецепт
Для приготування такого незвичного десерту потрібні такі інгредієнти:
- кабачки - 300 г
 - яйця - 2 шт.
 - розтоплене масло - 50 г
 - цукор - 130 г
 - ванільний цукор - 1 пакетик
 - какао - 50 г
 - розпушувач - 10 г
 - борошно - 150 г
 - горіхи або шоколад для посипки (за бажанням)
 
Спосіб приготування
Кабачки потрібно нарізати будь-якої форми, покладіть їх у блендер та збийте. В мисці масу з'єднайте разом з цукром, ванільним цукром, какао, розпушувачем, маслом та борошном.

Приготування брауні з кабачком (фото: кадр з відео)
Все ретельно перемішайте та перелийте тісто в форму для запікання, зверху посипте шоколадом або горіхами.

Брауні з кабачком (фото: кадр з відео)
Випікаємо при 180 градусах 35 хвилин на середньому рівні, режим верх-низ. Готовність перевіряємо на зубочистку.
.jpg)
Брауні з кабачком (фото: кадр з відео)






