Фінський млинець на сніданок: готуємо найніжнішу випічку у ранковий час

Фінський млинець на сніданок: готуємо найніжнішу випічку у ранковий час

Щоб почати день смачно та з натхненням, приготуйте фінський млинець.

Це пухка випічка, яку готують у духовці. Вона виходить ніжною та повітряною.

Фінський млинець

Інгредієнти

4-5 шт яєць

2 ст.л цукру

ванільний цукор

400 мл молока

180 г борошна

30 г вершкового масла

Для начинки:

300 г кисломолочного сиру

3 ст. л сметани

3 ст. л цукру

цедра/сік лимона

200 г лохини

Як приготувати

Для млинця поєднуємо всі інгредієнти до однорідності. Виливаємо тісто на застелене пергаментом деко. Відправляємо в розігріту до 180* духовку на 30 хвилин.

Після дістаємо з духовки, перевертаємо та даємо охолонути.

Тим часом поєднуємо всі інгредієнти для крему до однорідності. Змащуємо млинець кремом та додаємо ягоди. Загортаємо в рулет, посипаємо пудрою та смакуємо.

Рецепт млинця універсальний, начинку можна робити на ваш смак: маскарпоне, крем-сир, рікота, нутела, джеми, наповнювачі або ж навіть зробити несолодку начинку: вершковий сир+зелень+рибка, для прикладу.

Нехай смакує. Зберігайте і обовʼязково готуйте.



Загрузка...