Ці кабачки по-турецьки готуються всього 10 хвилин: нереально крута страва (РЕЦЕПТ)
Апетитна закуска з кабачків
На смачні страви не обов’язково витрачати весь свій час. Ми розповідали, як зробити смачні трубочки з начинкою. Тепер поділимось рецептом особливо апетитних кабачків.
На порталі shuba розповіли, як приготувати кабачки по-турецьки. Ця закуска готується всього 10 хвилин, а завдяки поєднанню меду та соєвого соусу виходить нереально смачною.
-
Кабачки - 3 шт
-
Часник - 4 зубчики
-
Мед - 20 г
-
Соус соєвий - 40 мл
-
Копчена паприка - 5 г
-
Сіль - 3 г
-
Перець чорний мелений - 3 г
-
Кунжут білий - 20 г
-
Зелень - 30 г
-
Олія соняшникова - 60 мл
Спосіб приготування:
-
Кабачки потрібно нарізати на брусочки орієнтовно по 8-10 см завдовжки. Часник теж нарізаємо тонесенькими слайсами. Дрібно кришимо зелень.
-
На сковороді розігріваємо олію, впродовж 1 хвилини обсмажуємо часник. Тоді додаємо кабачки, перемішуємо та кілька хвилин смажимо до легкої прозорості.
-
Тоді додаємо мед та усі спеції. Перемішуємо та готуємо 1 хвилину, а тоді додаємо соєвий соус.
-
Помішуючи, готуємо 30 секунд, а тоді всипаємо кунжут. Готуємо до загустіння соусу, а тоді додаємо зелень і готуємо ще 30 секунд.
- Джерело: news.hochu.ua