Ці кабачки по-турецьки готуються всього 10 хвилин: нереально крута страва (РЕЦЕПТ)

Ці кабачки по-турецьки готуються всього 10 хвилин: нереально крута страва (РЕЦЕПТ)

Апетитна закуска з кабачків

На смачні страви не обов’язково витрачати весь свій час. Ми розповідали, як зробити смачні трубочки з начинкою. Тепер поділимось рецептом особливо апетитних кабачків.

На порталі shuba розповіли, як приготувати кабачки по-турецьки. Ця закуска готується всього 10 хвилин, а завдяки поєднанню меду та соєвого соусу виходить нереально смачною.

  • Кабачки - 3 шт

  • Часник - 4 зубчики

  • Мед - 20 г

  • Соус соєвий - 40 мл

  • Копчена паприка - 5 г

  • Сіль - 3 г

  • Перець чорний мелений - 3 г

  • Кунжут білий - 20 г

  • Зелень - 30 г

  • Олія соняшникова - 60 мл

Спосіб приготування:

  1. Кабачки потрібно нарізати на брусочки орієнтовно по 8-10 см завдовжки. Часник теж нарізаємо тонесенькими слайсами. Дрібно кришимо зелень.

  2. На сковороді розігріваємо олію, впродовж 1 хвилини обсмажуємо часник. Тоді додаємо кабачки, перемішуємо та кілька хвилин смажимо до легкої прозорості.

  3. Тоді додаємо мед та усі спеції. Перемішуємо та готуємо 1 хвилину, а тоді додаємо соєвий соус.

  4. Помішуючи, готуємо 30 секунд, а тоді всипаємо кунжут. Готуємо до загустіння соусу, а тоді додаємо зелень і готуємо ще 30 секунд.

  5. Джерело: news.hochu.ua


Загрузка...