Тонкі млинці "3 склянки", які не рвуться: за цим рецептом вийдуть навіть у чайників

Тонкі млинці "3 склянки", які не рвуться: за цим рецептом вийдуть навіть у чайників

Тонкі й ароматні млинці вважаються вершиною страв з тіста. Щоб вони вийшли смачні, а головне не рвалися, треба дотримуватися точних пропорцій і додавати в тісто окріп і рослинну олію.

Тут на кулінарну арену виходить знаменитий рецепт млинців "Три склянки", які славляться своєю тонкістю. Як їх приготувати, Канал з посиланням на фудблогерку @polli_cooking.

Як приготувати тонкі млинці "Три склянки"?

  • Час: 35 хвилин
  • Порції: 10

Інгредієнти:
– 2 яйця;
– дрібка солі;
– 2 чайні ложки цукру;
– 1 склянка молока;
– 1 склянка борошна;
– 1 склянка окропу;
– 3 столові ложки рослинної олії.

Приготування:

  1. Змішайте яйця, сіль, цукор, пів склянки молока і пів склянки борошна.
  2. Додайте залишок молока і борошна – перемішайте і влийте окріп. Наприкінці – олію, перемішайте.
  3. Смажте млинці на розігрітій сковороді на середньому вогні до золотистої скоринки з обох боків. Подавайте з улюбленими джемами та фруктами.

Смачного!

Джерело: 24tv.ua





Загрузка...