Ситний обід за мінімум часу: запікаємо фарширований перець з куркою та грибами

Ситний обід за мінімум часу: запікаємо фарширований перець з куркою та грибами

Корисний обід легко приготувати, щоб вийшло смачно, збалансовано та красиво на тарілці.

Цей рецепт запеченого болгарського перцю з грибами чудово підійде, якщо дотримуєтесь правильного харчування в процесі схуднення.

"Запечений перець із куркою, грибами, рисом і сиром - це про білок, ситість і теплу домашню їжу", - пише блогерка Вікторія Королівська і ділиться смачним рецептом обіду.

Запечений перець із куркою та грибами

Інгредієнти

Болгарський перець - 1 шт

Куряче філе - 80 г

Шампіньйони - 80 г

Цибуля - 30 г

Йогурт - 50 мл

Рис відварений - 50 г

Твердий сир до 45% - 20 г

Олія - 5 г

Сіль, спеції, зелень

Салат:

Помідори чері - 80 г

Огірок - 50 г до

Листя салату - 40 г

Стручкова квасоля (або спаржа) - 30 г

Олія - 3 г

Насіння або горішки - 5 г

Як приготувати

Перець розрізати навпіл, запекти 15–20 хв при 220°C.

Гриби та цибулю обсмажити, додати подрібнену курку, рис, йогурт - тушкувати до густоти.

Наповнити перці сумішшю, посипати сиром і запекти до рум'яності.

Салат: овочі нарізати, квасолю відварити, змішати все й заправити олією та горішками.

Це не просто "рецепт", а повноцінне персональне меню, яке підходить під реальне життя.

Джерело: gazeta



Загрузка...