Ситний обід за мінімум часу: запікаємо фарширований перець з куркою та грибами
Корисний обід легко приготувати, щоб вийшло смачно, збалансовано та красиво на тарілці.
Цей рецепт запеченого болгарського перцю з грибами чудово підійде, якщо дотримуєтесь правильного харчування в процесі схуднення.
"Запечений перець із куркою, грибами, рисом і сиром - це про білок, ситість і теплу домашню їжу", - пише блогерка Вікторія Королівська і ділиться смачним рецептом обіду.
Запечений перець із куркою та грибами
Інгредієнти
Болгарський перець - 1 шт
Куряче філе - 80 г
Шампіньйони - 80 г
Цибуля - 30 г
Йогурт - 50 мл
Рис відварений - 50 г
Твердий сир до 45% - 20 г
Олія - 5 г
Сіль, спеції, зелень
Салат:
Помідори чері - 80 г
Огірок - 50 г до
Листя салату - 40 г
Стручкова квасоля (або спаржа) - 30 г
Олія - 3 г
Насіння або горішки - 5 г
Як приготувати
Перець розрізати навпіл, запекти 15–20 хв при 220°C.
Гриби та цибулю обсмажити, додати подрібнену курку, рис, йогурт - тушкувати до густоти.
Наповнити перці сумішшю, посипати сиром і запекти до рум'яності.
Салат: овочі нарізати, квасолю відварити, змішати все й заправити олією та горішками.
Це не просто "рецепт", а повноцінне персональне меню, яке підходить під реальне життя.
Джерело: gazeta