Картопля «По-Панськи»: чоловік чуть язик не проковтнув
Хрумка скоринка, ніжна серединка та дуже смачна начинка – ділюсь улюбленим рецептом! Запечена картопля настільки смачна, що зникне зі столу одразу!
Інгредієнти:
- Велика картопля – 5-7 шт.
- Сіль, суміш перців, приправи для овочів за смаком
- Олія – 3 ст. л.
- Копчена курятина – 400 г
- Сметана – 250 г
- Твердий сир – 150 г
Приготування
-
Картоплю не очищаючи, добре промиваю. У мисці змішую сіль, суміш перців, приправи для овочів і олію, перемішую. Кладу картоплю, добре змішуючи з соусом. Форму для запікання застеляю фольгою, викладаю картоплю та поливаю соусом. Добре закриваю форму фольгою зверху.
Відправляю у духовку при температурі 180 градусів на 60 хвилин.
-
Потім картоплю розрізаю навпіл і ложкою вибираю серединку, кладу у миску.
У миску до картоплі додаю копчену курятину порізану кубиками, сметану, сіль, перець, перемішую.
Викладаю начинку в картоплю, посипаю тертим сиром. Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20 хвилин.
Смачного!
-