Картопля «По-Панськи»: чоловік чуть язик не проковтнув

Картопля «По-Панськи»: чоловік чуть язик не проковтнув

Хрумка скоринка, ніжна серединка та дуже смачна начинка – ділюсь улюбленим рецептом! Запечена картопля настільки смачна, що зникне зі столу одразу!

Інгредієнти:

  • Велика картопля – 5-7 шт.
  • Сіль, суміш перців, приправи для овочів за смаком
  • Олія – 3 ст. л.
  • Копчена курятина – 400 г
  • Сметана – 250 г
  • Твердий сир – 150 г

    Приготування

  • Картоплю не очищаючи, добре промиваю. У мисці змішую сіль, суміш перців, приправи для овочів і олію, перемішую. Кладу картоплю, добре змішуючи з соусом. Форму для запікання застеляю фольгою, викладаю картоплю та поливаю соусом. Добре закриваю форму фольгою зверху.

    Відправляю у духовку при температурі 180 градусів на 60 хвилин.

  • Потім картоплю розрізаю навпіл і ложкою вибираю серединку, кладу у миску.

    У миску до картоплі додаю копчену курятину порізану кубиками, сметану, сіль, перець, перемішую.

    Викладаю начинку в картоплю, посипаю тертим сиром.  Викладаю на форму для випікання застелену пергаментом. Випікаю у розігрітій духовці до 180 градусів приблизно 20 хвилин.

    Смачного!



Загрузка...