Працівники фастфуду пояснюють жахливу причину, чому ніколи не можна замовляти лід у напої
Чому варто двічі подумати, перш ніж замовляти лід у напої в кафе.
Працівники закладів швидкого харчування розповіли, чому вони перестали додавати собі лід до напоїв під час замовлень у ресторанах. За їх словами, усе через стан льодогенераторів у громадських закладах харчування.
На платформі Reddit працівників ресторанів та закладів швидкого харчування запитали, чого людям слід уникати під час замовлення. Несподівано велика кількість відповідей стосувалася льоду. Працівники закладів харчування закликали уникати кубиків з льодогенераторів, вказуючи на можливі погані санітарні умови.
"Не кладіть лід у напої. Льодогенератори майже скрізь недостатньо чистяться", — вказує один.
"Заклад, який у який я заходив, був повністю вкритий чорною пліснявою в льодогенераторі та кубиках для льоду", — додав інший.
Ще один користувач Reddit зауважив, що вчив багатьох людей тому, як правильно чистити льодогенератори в закладах харчування.
"Я раніше ходив у різні кафе, щоб показати їм, як правильно чистити льодогенератори, бо люди не читали інструкції", — пише користувач.
Як виявилося, такі застереження не безпідставні. Доктор Педі Мірдамаді підтверджує, що велика кількість льодогенераторів не чистять правильно і на них накопичується бруд та мікроорганізми.
"Я збираюся розповісти вам брудну правду про кубики льоду в ресторанах, тому що більшість ресторанів використовують льодогенератори, які є розсадником мікробів та бактерій. Ці машини не чистять так часто, як слід, і це призводить до розмноження бактерій, а коли лід у вашому напої тане, ці мікроби та бактерії потрапляють у ваш організм", — сказав Мірдамаді.
Наступного разу варто замислитися, чи слід додавати лід у ваш напій у закладі швидкого харчування. Або ж поцікавитись, коли востаннє у ресторані мили льодогенератор.
Джерело: Коментарі