Лайфхак з лушпинням цибулі, який перетворить його у справжню приправу
Лушпиння від цибулі можна використовувати з користю.
Тому якщо ви його до цього часу викидали у смітник, то від цього відмовтесь надалі.
Фуд-блогер Карлі Бодруг на своїй сторінці в Instagram розповіла, як застосувати лушпиння від цибулі та часнику.
Блогерка закликала своїх підписників припинити викидати лушпиння часнику та цибулі.
У своєму відео вона показала, що потрібно зібрати шкірки цибулі та часнику, промити їх у суміші оцту та води. Потім потрібно викласти їх на деко і випікати при найнижчій температурі пару годин.
Потрібно стежити за лушпинням, поки воно не стане хрустким та сухим. Після цього варто змішати їх у блендері і ви отримаєте власну приправу з цибулею та часником.
Пізніше Карлі пояснила, що цибулевий порошок можна використовувати як замінник свіжої цибулі в різних рецептах, і його не потрібно очищати чи нарізати, на відміну від свіжих овочів. Поєднання цибулевого лушпиння із часником додасть ще більше смаку стравам.