Як приготувати молоду картоплю за рецептом суперфіналістки Мастершеф
У сезон молодої картоплі хочеться готувати її щодня.
Якщо ви шукаєте простий рецепт, зверніть увагу на спосіб, де не потрібно її варити.
Картопля виходить з золотистою скоринкою та ніжною серединкою. Це ідеальна страва до обіду чи вечері, яка підкорить всю родину.
Рецептом поділилася суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.
"Покажу, як смачно приготувати її в одній сковорідці - без окремого варіння, без зайвих клопотів", - каже кулінарка.
Молода картопля з апетитною та рум'яною скоринкою
Інгредієнти:
Молода картопля - 1- 1,5 кг;
Вода - 150 мл;
Масло - 120 г;
Паприка - 1 ч.л;
Сіль - за смаком;
Кріп подрібнений
Часник - 2 зубчики.
Як приготувати
Помити молоду картоплю і викласти в сковорідку. Беріть сковорідку з бортиками, щоб було зручно змішувати.
Влити воду, посолити, накрити кришкою й готувати на середньому вогні до готовності, вода має повністю википіти (близько 15-20 хв в залежності від розміру картоплі).
Додати масло та паприку, збільшити вогонь та обсмажити до золотистої скоринки.
Наприкінці додати натертий часник та подрібнену зелень.
Обов'язково спробуйте. Цей рецепт стане вашим улюбленим.