Як приготувати молоду картоплю за рецептом суперфіналістки Мастершеф

Як приготувати молоду картоплю за рецептом суперфіналістки Мастершеф

У сезон молодої картоплі хочеться готувати її щодня.

Якщо ви шукаєте простий рецепт, зверніть увагу на спосіб, де не потрібно її варити.

Картопля виходить з золотистою скоринкою та ніжною серединкою. Це ідеальна страва до обіду чи вечері, яка підкорить всю родину.

Рецептом поділилася суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко.

"Покажу, як смачно приготувати її в одній сковорідці - без окремого варіння, без зайвих клопотів", - каже кулінарка.

Молода картопля з апетитною та рум'яною скоринкою

Інгредієнти:

Молода картопля - 1- 1,5 кг;

Вода - 150 мл;

Масло - 120 г;

Паприка - 1 ч.л;

Сіль - за смаком;

Кріп подрібнений

Часник - 2 зубчики.

Як приготувати

Помити молоду картоплю і викласти в сковорідку. Беріть сковорідку з бортиками, щоб було зручно змішувати.

Влити воду, посолити, накрити кришкою й готувати на середньому вогні до готовності, вода має повністю википіти (близько 15-20 хв в залежності від розміру картоплі).

Додати масло та паприку, збільшити вогонь та обсмажити до золотистої скоринки.

Наприкінці додати натертий часник та подрібнену зелень.

Обов'язково спробуйте. Цей рецепт стане вашим улюбленим.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...