6 рецептів бутербродів нашвидкуруч: коли немає часу готувати(фото)
Недорогі бутерброди нашвидкуруч - цінна знахідка для простого перекусу. Такі закуски цінують за простоту приготування. Просто покладіть начинку на хліб, який додатково можна підсмажити або засушити.
Якщо вічна класика "бутерброди з ковбасою та сиром" набридла - пропонуємо ще 6 не менш смачних варіантів на будь-який смак.
- Бутерброди з червоною рибою та сиром
- Бутерброди зі шпротами та овочами
- Бутерброди з печінкою тріски та яйцями
- Гарячі бутерброди з яйцем
- Бутерброди з тунцем у духовці
- Бутерброди з авокадо
Бутерброди з червоною рибою та сиром
Для цього рецепта знадобиться будь-яка свіжа або солона риба, а також жирний, бажано домашній сир.
Список продуктів:
- сир - 200 г;
- риба - 100 г;
- часник - 2 зубчики;
- кріп і петрушка;
- сіль і спеції;
- хліб - 7 шматочків.
Сир потрібно перебити в блендері разом із часником. Зелень дрібно порубати і змішати з сирною масою. На хліб нанесіть цю суміш, а зверху викладіть тонкі скибочки сьомги або лосося.
Таким же чином можна зробити бутерброди з червоною ікрою замість риби.
Бутерброди зі шпротами та овочами
Скибочки чорного хліба або батона змастити тонким шаром майонезу і викласти по дві рибини. На шпроти покласти кружечки улюблених овочів, наприклад, редиску, огірки або томати. Посипати рубаною зеленню.
Бутерброди готові - для яскравішого смаку можна скропити лимонним соком. Закуску бажано подати одразу, поки овочі не обвітрилися.
Бутерброди з печінкою тріски та яйцями
Підготуйте одну банку печінки тріски, 2 варених курячих яйця і 2 столові ложки майонезу, а також зелену цибулю. З печінки злити олію і розім'яти виделкою. Додати терті яйця та майонез, посолити. Нанести суміш на хліб і прикрасити зеленню.

Гарячі бутерброди з яйцем
Такі сендвічі дуже популярні в Японії. Для приготування потрібно зварити круто 6 яєць, потім натерти і посолити. Змішати з 3 ложками майонезу. За бажанням можна додати спеції, зелень, гірчицю - намазка на бутерброди готова.
Хліб треба підсмажити з обох боків на шматочку вершкового масла. Змастіть грінки щедрим шаром яєчної маси і накрийте зверху другою скибочкою. Бажано подавати цю закуску гарячою.
Бутерброди з тунцем у духовці
Ці бутерброди можна готувати з будь-якою консервованою рибою, наприклад, лососем або скумбрією, але найсмачніше виходить із тунцем.
Духовку розігрійте до 180°. У великій мисці треба змішати рибну консерву, 150 г тертого сиру, ложку майонезу і подрібнений кріп. Потім змастити хліб начинкою і запікати 10 хвилин.
Бутерброди з авокадо
Для цього вітамінного та поживного рецепта знадобиться соус гуакамоле. Змішайте м'який стиглий авокадо з чайною ложкою лимонного соку, подрібненою цибулиною і спеціями за смаком. Добре підійдуть паприка, сушений часник і перець чилі. Готову суміш нанесіть на грінки - буде дуже смачно.
Джерело: УНІАН