Незвичайні фаршировані яйця: смачно та красиво, як у ресторані
Фаршировані яйця подобаються і дорослим, і дітям. Готується страва просто та швидко. Спробуйте це зробити — і переконайтесь. Ця страва бюджетна. А виглядає так само красиво, як у ресторані, якщо її подати естетично. Привчайте дітей до естетики — це дуже важливо. Вони будуть вам вдячні, коли виростуть.
Рецептом фаршированих яєць поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.
Фаршировані яйця
Яйця відварюємо та очищаємо. Поміщаємо їх у воду зі слайсами відвареного буряка, додаємо трохи оцту і даємо постояти. Ви отримаєте дуже гарний колір.
Далі все просто. Розрізаємо яйця на половинки. До жовтків додаємо трохи майонезу, сіль, перець. Можна додати перчик чилі. У цю начинку додати кілька крапель оливкової олії.
Фаршируємо за допомогою ложечки чи кондитерського мішка. Прикрашаємо свіжою зеленню та подаємо.
Смачного!