Що приготувати з черствої паски: спробуйте ароматний пудинг з карамелізованими яблуками

Що приготувати з черствої паски: спробуйте ароматний пудинг з карамелізованими яблуками

Залишки паски можуть легко перетворитись на ароматні тости або навіть запіканки, яким зрадіє вся родина.

Трохи фантазії - і звичайна паска отримає друге життя.

"Якщо після Великодня та поминальних днів у вас залишилися паски, готуйте цей неймовірним десерт, який англійці зазвичай готують з черствого хліба, каже суперфіналістка Мастершеф Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом ароматної запіканки.

Пудинг з паски

Інгридієнти:

Паска (залишки) - 400 г;

Яблука кислі- 2 шт;

Мед або цукор( краще коричневий) - 1 ст. л;

Масло - 50 г;

Цукрова пудра;

Сметана.

Для заливки:

Яйця - 4 шт;

Молоко або вершки - 400 мл;

Цукор - 1 ст. л

Ванільний цукор - 1 ч. л;

Як приготувати

Паски порізати на шматки. Але верхівки з глазур'ю не використовувати.

Очистити яблука та нарізати довільної форми. Викласти на сковорідку, додати масло та мед (цукор). Смажити до карамельного кольору.

Для заливки змішати всі інгредієнти до однорідної маси.

Форму змастити масло

Кожен шматок занурити в заливку і половину викласти щільно в форму. Залити заливкою та викласти яблука. Знову викласти паску та залити залишками заливки, щоб вона повністю покрила хліб.

Випікати при температурі 170° протягом 35 хв. Посипати цукровою пудрою. Смакує зі сметаною та медом.

Ось так із залишків паски виходить чудовий десерт - смачно, просто й економно.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...