Овочеві сирники з пармезаном на сніданок: страва вразить найвибагливіших

Овочеві сирники з пармезаном на сніданок: страва вразить найвибагливіших

Сирники бувають не лише солодкі. Якщо додати до класичного рецепта овочі та ароматний пармезан, отримаємо смачну, поживну та незвичну страву, яка сподобається навіть тим, хто не в захваті від овочів.

Такі сирники чудово пасують до сніданку, обіду чи навіть легкої вечері. А головне - готувати просто, швидко й без зайвого клопоту.

Сирники з овочами та пармезаном

Інгредієнти

Домашній сир - 300 г;

пармезан - 100 г;

яйце - 1 шт.;

борошно - 4 ст. л.;

цвітна капуста - 50 г;

морква - 50 г;

кріп - 50 г;

соняшникова олія;

сіль та спеції.

Як приготувати

Поставте воду на вогонь. Потрібно приготувати цвітну капусту на парі. За бажанням можна брати броколі або додавати в сирники їх разом. Охолоджені овочі наріжте дрібними шматочками.

Для сирників важлива повітряність маси. А це допомагає зробити протирання сиру через сито. Натріть пармезан, подрібніть зелень. Тепер всі компоненти змішайте разом з яйцем, сіллю, перцем. Додайте борошно, але не все. Лишіть трохи для панірування.

Сформуйте сирники поки розігрівається сковорода з олією. Запаніруйте в борошні та відправляйте смажитися. Щоб сирники ввібрали менше олії та дійшли потрібної кондиції, перекладіть їх на деко та поставте в духовку на 8 -10 хв. при температурі 170 градусів. Не забудьте зробити соус зі сметани та часнику.



Загрузка...