Паштет з варених яєць: як приготувати намазку на хліб з великодніх крашанок
Якщо у вас залишились крашанки з Великодня, приготуйте з них паштет.
Це чудовий варіант намазки на хліб у ранковий час.
Паштет з яєць
Інгредієнти
яйця - 3 шт.;
плавлений сирок - 1 шт.;
петрушка - до смаку;
майонез - 1-2 ст. л.;
сіль до смаку;
чорний перець до смаку;
чіабата - для подачі.
Як приготувати
Очистити варені яйця, нарізати на шматки. Помістити в чашу блендера разом із порізаним плавленим сирком, подрібненою петрушкою та майонезом.
Додати сіль і чорний перець за смаком. Збити до однорідної ніжної консистенції.
Що ще приготувати з яєць
Салат із яйцем, куркою та огірками
Змішайте подрібнене варене куряче філе, яйця, мариновані або свіжі огірки, зелень і трохи майонезу. Можна додати трохи гірчиці або кукурудзи. Салат виходить легким, ніжним і дуже ситним.
Яєчні котлети або оладки
Подрібніть варені яйця, додайте трохи тертого сиру, манки або панірувальних сухарів, зелень і одне сире яйце для з'єднання маси. Сформуйте котлетки, обваляйте у сухарях і обсмажте до золотистої скоринки. Виходить чудова закуска, яку можна подавати з соусом або овочами.