Курячі котлети з ананасом у духовці: легкий, швидкий та смачний рецепт від Лізи Глинської

Курячі котлети з ананасом у духовці: легкий, швидкий та смачний рецепт від Лізи Глинської

Кулінарка Ліза Глинська, яка раніше розповідала про швидке приготування курки з болгарським перцем та вершками, поділилася рецептом ще однієї страви з курятини — котлет з ананасом.

На своїй сторінці у соцмережах вона уточнила, що такі котлетки готуються в духовці и виходять дуже соковитими. «Я обожнюю поєднання солодкого та солоного в стравах, якщо ви теж, то обов'язково маєте їх спробувати», — пропонує Ліза Глинська.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячого фаршу;
  • 12 кілець ананасу;
  • 100 г сметани (жирністю 15−20%);
  • 200 г твердого сиру;
  • Сіль (за смаком).

Приготування: 

  • Змішати фарш, сіль та сметану.
  • Сформувати котлетки та викласти на деко з пергаментом.
  • На кожну котлетку викласти чайну ложку домашнього майонезу, кільце ананасу та натертий на дрібній терці сир.
  • Випікати в розігрітій духовці до 190 градусів протягом 20−25 хвилин (режим — тепло знизу та конвекція).

Домашній майонез куліранка радить готувати з перепелиних яєць (3 штуки), по чайній ложці гірчиці та лимонного соку, які об'єднують в ємності та додають сіль. Суміш перебивають блендером, поступово додаючи 100 мл оливкової олії.



Загрузка...