Не дитячі чебуреки без тіста: готуємо смачну та просту страву від Ектора
Вчера в 19:06
Якщо ви не знаєте, чим можна повечеряти, то закликаємо звернути увагу на цю страву. У народі її вже назвали чебуреком без тіста, і вона вже знайшла чимало шанувальників.
Рецептом страви поділився у своєму інстаграмі Ектор Хіменес-Браво. Збережіть собі, щоб не загубити!
Цей рецепт точно підкорить ваші смакові рецептори,
– наголосив Ектор.
Інгредієнти:
- Курячий фарш – 400 грамів;
- Соус песто – 2 столові ложки
- В’ялені томати – 5 штук;
- Твердий сир (за бажанням);
- Шпинат свіжий;
- Кукурудзяні пластівці – 3 столові ложки
Спосіб приготування:
- Пластівці подрібніть у крихту.
- Фарш розкачайте між двома листами пергаменту – це зробить процес легким і чистим.
- На одну половину викладіть песто, томати, сир та шпинат.
- Накрийте другою стороною фаршу, ущільніть краї.
- Обваляйте у подрібнених пластівцях з обох боків.
- Випікайте при температурі 180°С протягом 25 – 30 хвилин.
Смачного!
Загрузка...