Вершковий салат із огірком і морквою: простий рецепт

Вершковий салат із огірком і морквою: простий рецепт

Вершковий салат з огірків і моркви – це ідеальне поєднання хрустких овочів і ніжної вершкової заправки.

Такий салат стане чудовим доповненням до сімейного обіду, барбекю чи легкою закускою для повсякденного раціону, а про рецепт його приготування розповіли на сторінці essen_paradies.

Вершковий салат із огірком і морквою: простий рецепт

Інгредієнти

Огірки 
3 шт.
Морква 
2 шт.
Грецький йогурт 
150 г 
Часник 
2 зубчики
Лимонний сік
1/2 шт.
Майонез 
1 ст. л
Мед 
1 ст. л
Подрібнена петрушка 
2 ст. л
Сіль
Перець

 Приготування

  1. Огірки та моркву ретельно вимийте. Огірки та моркву нарізати як вам зручно чи натерти на велику терку. 
  2. У глибокій мисці змішайте грецький йогурт, подрібнений часник, лимонний сік, майонез і мед. Додайте подрібнену петрушку, сіль і перець.
  3. Підготовані овочі викладіть у миску з заправкою, ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно просочилися соусом.
  4. Перед подачею дайте салату настоятися у холодильнику 15-20 хв.

Такий салат вражає своєю легкістю та ніжним смаком. Він чудово поєднується з м’ясними та рибними стравами, а також може стати самостійним легким перекусом. Свіжий, корисний та простий у приготуванні – ідеальний вибір для будь-якого сезону.

Головне фото ілюстративне

Джерело: tsn.ua



Загрузка...