Вершковий салат із огірком і морквою: простий рецепт
Cегодня в 15:18
Вершковий салат з огірків і моркви – це ідеальне поєднання хрустких овочів і ніжної вершкової заправки.
Такий салат стане чудовим доповненням до сімейного обіду, барбекю чи легкою закускою для повсякденного раціону, а про рецепт його приготування розповіли на сторінці essen_paradies.
Інгредієнти
- Огірки
- 3 шт.
- Морква
- 2 шт.
- Грецький йогурт
- 150 г
- Часник
- 2 зубчики
- Лимонний сік
- 1/2 шт.
- Майонез
- 1 ст. л
- Мед
- 1 ст. л
- Подрібнена петрушка
- 2 ст. л
- Сіль
- Перець
Приготування
- Огірки та моркву ретельно вимийте. Огірки та моркву нарізати як вам зручно чи натерти на велику терку.
- У глибокій мисці змішайте грецький йогурт, подрібнений часник, лимонний сік, майонез і мед. Додайте подрібнену петрушку, сіль і перець.
- Підготовані овочі викладіть у миску з заправкою, ретельно перемішайте, щоб усі інгредієнти рівномірно просочилися соусом.
- Перед подачею дайте салату настоятися у холодильнику 15-20 хв.
Такий салат вражає своєю легкістю та ніжним смаком. Він чудово поєднується з м’ясними та рибними стравами, а також може стати самостійним легким перекусом. Свіжий, корисний та простий у приготуванні – ідеальний вибір для будь-якого сезону.
Головне фото ілюстративне
Загрузка...