Сніданок, від якого неможливо відмовитись: як приготувати млинці "Баунті"

Сніданок, від якого неможливо відмовитись: як приготувати млинці "Баунті"

Якщо ви любите поєднання кокосу та шоколаду, то млинці "Баунті" стануть вашим улюбленим сніданком.

Вони ніжні, ароматні та просто тануть у роті. Готується ця смакота дуже легко.

Ділимось покроковим рецептом, щоб ваш ранок розпочався з насолоди.

Поради

Кисломолочний сир у рецепті можна замінити вершковим сиром "Філадельфія" або маскарпоне. З маскарпоне млинці будуть особливо ніжними.

Млинці "Баунті"

Інгредієнти

Млинці:

Борошно пшеничне просіяне - 200 г

Молоко 2,5% - 240 мл

Вода мінеральна газована - 100 мл

Яйця курячі - 2 шт.

Какао-порошок - 40 г

Цукор ванільний - 20 г

Масло вершкове 73% - 40 г

Сіль - 2 г

Начинка:

Сир кисломолочний - 250 г

Цукрова пудра - 60 г

Кокосова стружка - 100 г

Вершки 30% - 100 мл

Глазур:

Шоколад - 50 г

Вершки 30% - 20 мл

Масло вершкове 73% - 10 г

Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Як приготувати

У мисці змішуємо борошно, какао-порошок (2 ст. л.), ванільний цукор (1 ст. л.) і сіль.

Збиваємо яйця і змішуємо з молоком і газованою водою, перемішуємо до однорідної маси. Частинами додаємо до сухої суміші молочну, перемішуючи вінчиком.

Розтоплюємо масло (2 ст. л.), додаємо до тіста. Перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.

На розігрітій сковороді, змащеній маслом, смажимо тонкі млинці. Перевертаємо на інший бік, коли на тісті з'являться дірочки.

Викладаємо на тарілку й накриваємо рушником.

Начинка. Збиваємо вершки до пишності.

Кисломолочний сир (або маскарпоне) перебиваємо блендером із цукровою пудрою (3 ст. л.). Додаємо кокосову стружку, перемішуємо.

В сирну масу частинами вводимо збиті вершки. Ставимо начинку в холодильник на 10 хвилин.

Викладаємо порцію начинки на кожен млинець, загортаємо рулетиком.

Начинку для млинців можна зробити без вершків.

Глазур. Вершки підігріваємо на маленькому вогні, додаємо поламаний шоколад і вершкове масло (1 ч. л.), перемішуємо до однорідної маси й знімаємо з вогню.

Млинці викладаємо порційно на тарілки. Поливаємо теплою глазур'ю. Посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо листочками м'яти й подаємо.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...