Стане ідеальним для вечері: відома шеф-кухарка поділилася рецептом супу зі смаженим перцем
Відома шеф-кухарка Нігелла Лоусон розповіла, як поєднує смажений перець із хрусткою кукурудзою для того, аби створити страву, яку вона назвала "сонячний суп", пише Express.
Ця страва ідеально підійде для поживної вечері на чотирьох людей або її можна зберігати у морозильній камері до трьох місяців.
Інгредієнти для приготування "сонячного супу":
- один жовтий перець;
- один помаранчевий перець;
- дві чайні ложки оливкової олії, настояної на часнику;
- один літр овочевого або курячого бульйону;
- 500 грамів заморожених зерен солодкої кукурудзи;
- пластівці морської солі Maldon, на свій смак;
- свіжомелений перець, на свій смак.
Спосіб приготування
Розігрійте духовку до 250°C та застеліть фольгою невелике деко. Розріжте перець навпіл, видаліть серцевину, насіння та білу оболонку. Наріжте соломкою та викладіть на підготовлене деко шкіркою донизу.
Після цього збризніть олією та обережно киньте перець, аби він рівномірно покрився. Потім переверніть перець шкіркою догори та запікайте у духовці впродовж 25 хвилин.
В окрему каструлю налийте один літр кип'яченої води та додайте порошок овочевого бульйону, кубики курячого бульйону або концентрат, аби отримати насичений смак.
"Всипте заморожену кукурудзу і знову доведіть суміш до кипіння. Зменшіть вогонь, накрийте кришкою і варіть близько 20 хвилин. Коли кукурудза звариться, за допомогою шумівки відкладіть приблизно одну чашку кукурудзи. Потім змішайте кукурудзу, що залишилася, з рідиною, з якої вона варилася, та смаженим перцем до однорідної маси, але не до повного розчинення", - радять у матеріалі.
Після цього поверніть відкладену кукурудзу в суп, перемішайте, приправте на свій смак та прикрасьте будь-якими додатковими інгредієнтами.