Сніданок за лічені хвилини: як ідеально приготувати сендвіч з яйцем та сиром на сковороді

Сніданок за лічені хвилини: як ідеально приготувати сендвіч з яйцем та сиром на сковороді

Коли йдеться про сніданок, перша думка виникає, як приготувати швидко і водночас ситно та смачно.

Якщо маєте два шматочки хліба, два яйця, салямі та трохи сиру, приготуйте неймовірно простий сніданок у сковороді за лічені хвилини, пише shuba.

Цей сендвіч ідеально поєднується з домашнім цільнозерновим хлібом. Проте, ви можете використати і простий білий хліб. У рецепті також використаний сир моцарела та чедер, але змінюйте інгредієнти на ваш смак. Те ж саме і щодо салямі — якщо під рукою немає, кладіть шинку чи копчене м'ясо.

Інгредієнти

Ковбаса салямі - 20 г

Сир чедер - 20 г

Яйце куряче, велике - 2 шт.

Хліб цільнозерновий - 2 шт.

Сир моцарела - 30 г

Томати - 1/2 шт.

Базилік, гілочка - 1 шт.

Як приготувати

На суху сковорідку викладіть ковбасу, як показано на відео, та підсмажте 1-2 хвилини. Потім покладіть на ковбасу чедер.

Збийте виделкою яйця в окремій посудині. Залийте до сковороди та зачекайте, поки яйця схопляться.

Викладіть на ковбасу хліб, як показано на відео, та переверніть. Зверху викладіть шматочки нарізаного помідора та моцарели, а також листя базиліка. Згорніть у сендвіч та подавайте.

Такий сендвіч добре поєднуватиметься з домашнім кетчупом або іншим соусом на ваш смак - спробуйте.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...