Рецепт, що підкорив інтернет: як приготувати "бомбчіні" хрусткі грінки
Грінки – це простий і смачний спосіб урізноманітнити щоденний раціон або здивувати гостей апетитною закускою. У цьому рецепті ми розкажемо, як швидко приготувати ароматні грінки з мінімумом зусиль.
Ютуберка Анастасія Бондаренко поділилася легким та апетитним рецептом домашніх грінок. Для приготування грінок потрібно всього кілька інгредієнтів.
Як приготувати хрусткі грінки
Зелену цибулю потрібно дрібно нарізати, а часник подрібнити та злегка розчавити. Розтопити невелику упаковку вершкового масла на сковороді, додати цибулю і часник й обсмажити. Посолити, поперчити та додати улюблені спеції до смаку.
Влити до суміші одне яйце та добре перемішати. Багет нарізати скибочками та рівномірно змастити приготовленою сумішшю.
Викласти багет на деко та запікати в духовці 10 – 15 хвилин за температури 175 градусів.
Інгредієнти, які потрібні для приготування грінок:
- зелена цибуля – 60 грамів,
- часник – 8 зубчиків,
- вершкове масло,
- яйце – 1 штука,
- багет – 1 штука.
- Джерело: 24tv.ua