Найсмачніша кабачкові ікра: 100 банок було мало

Найсмачніша кабачкові ікра: 100 банок було мало

Моя сім’я обожнює цю кабачкову ікру, ділюсь з вами своїм улюбленим і дуже простим рецептом! Потім пальчики оближете!

Інгредієнти:

  • 0,5 кг цибулі
  • 0,5 кг моркви
  • 0.5 кг болгарського перцю білого
  • 2 кг кабачків
  • 1 скл. олії
  • 1 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1 ч. л. червоного меленого перцю
  • 2 ст. л. солі
  • 1 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 100 г часнику
  • 2 ст. л. оцту

Приготування:

На м’ясорубці перемелюю у каструлю цибулю, додаю олію, ставлю на вогонь та смажу 5 хвилин, вона має зм’якнути.

Моркву очищаю та також прокручую через м’ясорубку у глибоку миску. Можна усі продукти нарізаю подрібніше і перебивати блендером.

Білий болгарський перець і кабачки також прокручую у м’ясорубці.

У каструлю з цибулею кладу моркву, перець, кабачки. Перемішую до однорідності.

Варю 1 годину на невеликому вогні, періодично помішуючи. 

Додаю олію та перемішую. Видавлюю через прес часник, додаю сіль, цукор, перець червоний та чорний і томатну пасту, все гарно перемішую. Варю ще 30 хвилин, в кінці додаю оцет та перемішую.

Перекладаю у стерилізовані банки, закручую щільно кришки, перевертаю догори дном та накриваю рушниками до повного охолодження.

Хай смакує!

Джерело: newsyou



Загрузка...