Який напій робить омлет пористим та повітряним: до цього часу ви додавали геть інше

Який напій робить омлет пористим та повітряним: до цього часу ви додавали геть інше

Під час приготування омлету додають молоко чи навіть воду, щоб його текстура була повітряною та пористою.

Однак далеко не всі погоджуються з цим. Деякі кулінари вважають, що вода чи молоко не здатні покращити якість омлету. Навпаки, саме їх "звинувачують" у тому, що омлет не піднявся, пише pixelinform.

Вважається, що надійнішим варіантом може стати звичайна горілка.

За рахунок того, що горілка є міцним напоєм, її часто використовують у кулінарії. Багато хто знає, що напій застосовують при приготуванні хрусткого хмизу, наваристої юшки і навіть для поліпшення якості фаршу.

Але про застосування горілки для поліпшення омлету знають не всі.

Як виявилось, секрет досить простий. Міцний алкоголь випаровується дуже швидко, проте в цей момент він встигає "розбити" яєчну масу, роблячи її пористою та повітряною. Смаку горілки, звісно, ​​ви не відчуєте.

На стандартний омлет з трьох курячих яєць достатньо брати лише одну ложку міцного алкоголю.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...