Паштет з печериць: легко та дуже смачно

Паштет з печериць: легко та дуже смачно

Шеф-кухар Валентина Кущ, яка раніше поділилася рецептом чашушулі — м'ясної страви грузинської кухні, розповіла, як приготувати грибний паштет.

«Обожнюю всілякі намазки, тому ділюсь класним рецептом грибної. Отже, готуємо!» — пише вона на своїй сторінці у соцмережі.

Інгредієнти:

  • Шампіньйони — 400 г;
  • Цибуля — 1 шт;
  • Морква — 1 шт;
  • Крем-сир — 150 г;
  • Сіль, перець, дрібка мускатного горіху;
  • Часник — 2 зубчики;
  • Масло вершкове — 50 г;
  • Олія.

Приготування: 

  • Гриби миємо і чистимо. Додати до сухих грибів ложку борошна, перети та залишити на 10−15 хвилин, а потім помити.
  • Цибулю нарізаємо кубиком, моркву натираємо на тертку. Смажимо овочі приблизно 10 хвилин.
  • Додаємо нарізані гриби та тушкуємо приблизно 20 хвилин.
  • Потім додаємо вершкове масло, часник і спеції. За бажання можна додати чебрець (тим'ян) та тушкувати ще 5 хвилин.
  • Додати до грибів з овочами крем-сир, перебити все блендером. За потреби додати сіль і перець.
  • Викласти у ємність. Можна зверху полити розтопленим вершковим маслом.


Загрузка...