"Дуже ліниві" пельмені - так просто ви ще не готували
Господині, які не люблять місити тісто, точно оцінять цей рецепт - його готувати не потрібно, бо тіста в цих пельменях немає. Готуються вони дуже просто і швидко, а їх ніжний смак вразить найвибагливіших.
Як готувати "дуже ліниві" пельмені, розповіла фублогерка mamanata.food на своїй сторінці в Instagram.
Ці пельмені просто обожнюють діти - вони м'які, ніжні і майже без тіста.
Інгредієнти:
- Фарш - 0,5 кг
- Цибуля - 1 шт.
- Сіль, перець - за смаком
- Яйце - 1 шт.
- Молоко - 3 ст. л.
- Борошно - 100 г
Як приготувати ліниві пельмені
Спочатку слід приготувати начинку для пельменів - перемішуємо фарш з дрібно нарізаною цибулею, додаємо сіль і чорний мелений перець за смаком.
З фаршу формуємо кульки невеликого розміру - як на звичайні пельмені.
Перемішуємо одне яйце з 3 столовими ложками молока і готуємо кляр.
Кульки з фаршу обкачуємо у борошні і після того відправляємо до миски з кляром, щоб вони повністю занурилися у яєчну масу.
Обережно виймаємо пельмені з кляру і знову обкачуємо в борошні - так на пельменях утворюється "шубка" з ніжного тіста.
Відправляємо пельмені у киплячий окріп і варимо до готовності. Змащуємо вершковим маслом і подаємо до столу зі сметаною.
Смачного!