Його смак підкорить кожного: як приготувати гарбуз у сметанному соусі
Гарбуз є скарбом осені для кулінарів.
Його можна використовувати в різних стравах, від супів до десертів.
Якщо хочете здивувати близьких незвичними стравами, спробуйте приготувати гарбуз у сметанному соусі. Цей овоч додасть вашому меню яскравих фарб і незабутнього смаку.
Гарбуз у сметанному соусі
Інгредієнти:
500 г почищеного гарбуза
2 ст. л. олії
180 г сметани
20 мл холодної води
3-4 зубчики часнику
0,5 ч. л. паприки
зелень (петрушка, кріп)
сіль, перець
Як приготувати
Почистьте та наріжте гарбуз кубиками й викладіть його на розігріту сковорідку з олією. Обсмажуйте до золотистого кольору протягом 4-5 хвилин.
Потім змішайте сметану, зелень, паприку, часник, влийте на сковорідку й тушкуйте ще 3 хв. В цей момент додайте на сковороду 20 мл холодної води.
Тушкуйте під закритою кришкою ще протягом 7 хв. Страва готова. Можна подавати до столу та смакувати.