Поживний кіш без випічки: як швидко приготувати ідеальну страву для сніданку, обіду чи вечері

Поживний кіш без випічки: як швидко приготувати ідеальну страву для сніданку, обіду чи вечері

Приготування кішу без тіста - це ідеальний спосіб створити смачну та поживну страву без зайвих калорій та складних інгредієнтів. Такий кіш не тільки легкий у приготуванні, але й дозволяє експериментувати з різноманітними начинками, роблячи його чудовим варіантом для сніданку, обіду або вечері.

Рецептом приготування поділилася фудблогерка Ольга Рябенко, яка є суперфіналісткою Мастер Шеф.

"Кіш без тіста - це дійсно можливо. Ця страва виходить ніжною на смак, ароматною та ситною. І точно стане вашою улюбленою. Зберігайте цю всім відому страву. Але без витрачання часу на тісто. І знахідка для тих, хто намагається харчуватися правильно", каже кулінарка.

Кіш без тіста

Інгредієнти

Яйця - 5 шт;

Вершки - 200 мл;

Броколі - 150 г;

Риба червона (або філейні обрізки) - 150 г;

Помідори чері - 6-8 шт;

Моцарела;

Сіль;

Лимонний перець;

Базилік сушений.

Як приготувати

Викласти в форму з пергаментом броколі, рибу, помідори та сир.

Змішати яйця з вершками, спеціями та залити в форму.

Випікати при температурі 200° протягом 20-25 хв.



Загрузка...