Соковиті курячі котлети без хліба, яєць і покупного фаршу: рецепт із сиром
Свинячо-яловичі або курячі котлети - одна з найкращих м'ясних страв, яка завжди вітається на обід. Однак далеко не всі господині знають, як зробити соковиті курячі котлети - УНІАН ділиться рецептом.
Котлети курячі - рецепт із філе
Інгредієнти:
- 2 курячих філе;
- 100 гр сиру Моцарелла;
- сіль, перець;
- 1 ст.л панірувальних сухарів;
- 1 ріпчаста цибуля;
- 2-3 зубчики часнику;
- 50 гр вершкового масла.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10-15 котлет залежно від розміру.
Запам'ятовуйте, як робити котлети з сиром за цим рецептом.
Куряче філе вимити, нарізати кубиками, перемолоти через м'ясорубку або в комбайні, щоб вийшов фарш. Очистити ріпчасту цибулю і часник, нарізати довільними шматками, також перемолоти. В отриману масу додати сіль і перець, панірувальні сухарі, вершкове масло і натертий сир Моцарелла. Перемішати ложкою курячий фарш із добавками до однорідності. Розігріти сковороду, змащену олією, сформувати шайбочки з фаршу. Смажити курячі котлети з фаршу з обох боків до готовності.
ВАЖЛИВО: ми рекомендуємо купувати філе і перетворювати його на фарш самостійно, тільки так у вас вийде домогтися "тієї самої" консистенції і смаку. Ви ніколи не дізнаєтеся, з чого і як робили покупний фарш, відповідно, і якість готової страви може постраждати.