Смажена картопля "по-бідному": геніальний рецепт з Півдня Іспанії
30 августа в 16:55
Смажену картоплю люблять в усьому світі. Спробуйте приготувати її так, як роблять на Півдні Іспанії.
Вам потрібні лише найпростіші інгредієнти. Проте страва вдасться фантастичною.
Іспанська смажена картопля "по-бідному"
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 кілограм картоплі;
– половина червоного солодкого перцю;
– 1 зелений болгарський перець;
– 1 цибуля;
– сіль, петрушка до смаку;
– 250 мілілітрів оливкової олії.
Приготування:
- Зелений і червоний перець, а також цибулю наріжте смужками завтовшки 3 – 5 міліметрів. Добре розігрійте олію і пасеруйте овочі 10 хвилин.
- Почистьте картоплю, помийте й наріжте кружальцями завтовшки приблизно 5 міліметрів. Додайте на пательню та посоліть. Смажте протягом 10 хвилин, помішуючи, щоб усе рівномірно приготувалося.
- Збільште вогонь і смажте ще 10 хвилин, щоб картопля зарум'янилася. Зніміть з вогню, процідіть від зайвої олії, посипте дрібно порізаною петрушкою і подавайте.
- Джерело: 24tv.ua
Загрузка...